Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Rozumím
Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

Asie ve vaší kuchyni

Madraské kari nepálivé 100g Mida

Madras curry powder         Madraské kari nepálivé

Kořenící přípravek sypký, jemně pálivý

Hmotnost: 100 g

Obsah soli maximálně 4 %. 

Madraské kari nepálivé 100g Mida

Madraské kari nepálivé 100g Mida

Madras curry powder         Madraské kari nepálivé

Kořenící přípravek sypký, jemně pálivý

Hmotnost: 100 g

Obsah soli maximálně 4 %. 

Více informací

38,00 Kč

ks

Zboží je skladem, do 5 dnů u vás

Tato aromatická směs koření se jmenuje podle regionu v jihovýchodní Indii, odkud pochází. Směs koření má jemnou, sladkokyselou chuť. O jeho popularitu a rozšíření do celého světa se postarali převážně angličtí kolonizátoři. Směs se používá na všechny autentické kari pokrmy. Můžete ji použít na dušené, kuřecí, vepřové nebo jehněčí maso, zeleninu, ale také k dochucení polévek, do rýže nebo litých těst. Skvěle se hodí i na některé druhy ovoce, např. avokádo nebo mango. Při přípravě pokrmů by se však měly dodržovat určité zásady:

  • směs koření se dává na pánev dříve než cibule nebo česnek
  • zásadně se nepoužívají živočišné tuky
  • na zahuštění pokrmu se nikdy nepoužívá mouka, ale raději jogurt nebo mléko
  • kari se musí vařit pomalu, aby se vyluhovaly všechny aromatické látky


Úkolem kari směsi je jídlo okořenit, dochutit a udělat jej lehce stravitelným.

Vyrobeno v Indii, MIDA & Company Pvt. Ltd. Kolkata

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření obalu uchovávejte v hermeticky uzavřené nádobě.

kari 95 % ( mletý koriandr, mletá kurkuma, hořčice, mleté chilli, mletý kmín římský, mletá pískavice řecké seno, fenykl, mletý černý pepř, sušený mletý česnek, listy curry ) , jedlá sůl

neuvádí se

neuvádí se 

Mohlo by vám přijít k chuti