Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

Ingredience 

  • 250 g Rýžové nudle Exotic Food
  • 500 g Vepřová žebra
  • 1 lžička Sůl 
  • 1 lžička Mletý černý pepř
  • 1 Cibule rozkrojená na 4 díly
  • 20 g Nastrouhaný čerstvý zázvor
  • 20 g Prolisovaný česnek
  • 2 lžičky Rostlinný olej
  • 5 hrnků Voda 
  • 5 Sušené houby Shitake
  • 1 stvol Nakrájený řapíkatý celer
  • 1 lžíce Celý černý pepř
  • 20 g Cukr 
  • 2 lžíce Tmavá sojová omáčka Pearl River Bridge
  • 2 lžíce Smažené plátky česneku na ozdobu
 

Postup přípravy

Osolte a opepřete vepřová žebra. Ve velkém hrnci nejdříve upražte na sucho nakrájenou cibuli, zázvor a česnek do hněda. Upraženou směs vyjměte z hrnce. Potom v samém hrnci na oleji krátce opečte z obou stran žebra. Přidejte vodu, houby, řapíkatý celer, celý pepř, cukr a upraženou směs. Přiveďte k varu a duste 2-3 hodiny. Dochuťte tmavou sojovou omáčkou. Zvlášť si uvařte rýžové nudle / 3 minuty/, které na závěr vložte do polévky, kterou ozdobte čerstvým řapíkatým celerem a osmaženými kousky česneku.

2016-11-09

universe best

0 Komentář

Mohlo by vám přijít k chuti

Komentář (0)

Cookies & ochrana soukromí

Pokračovat bez přijetí

Abychom Vám zajistili ještě lepší nákupní zážitek, používáme na našem e-shopu sadu analytických a marketingových nástrojů, které nám s tím pomáhají. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využitím cookies a předáním našim partnerům pro personalizaci na reklamních sítích. Pomocí tlačítka "Přizpůsobit" si můžete upravit nastavení cookies dle vlastního uvážení.

Přizpůsobit