Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Japonský teriyaki kuřecí burger – dvě porce

Japonský teriyaki kuřecí burger – dvě porce

Ingredience k přípravě receptu

  • 2 housky
  • 2 kuřecí prsa
  • Rajčata 100g
  • Okurky 100g
  • Listy ledového salátu
  • 4 plátky sýru Čedar
  • 1 lžíci Pearl River Bridge japonské sojové omáčky
  • 2 lžíce Teriyaki omáčky 
  • Sůl

 

Postup přípravy:

Kuřecí prsa opláchněte pod tekoucí vodou a osušte papírovou utěrkou a osolte. Nechejte marinovat v japonské sojové omáčce a teriyaki omáčce cca 1 hodinu. Prsa potom pečte v troubě na středním stupni cca 12 minut. Mezitím si rozkrojte housky, rozpusťte si máslo na pánvi a obě housky opečte do zlatova. Připravte si nakrájená rajčata a okurky na plátky a listy ledového salátu. Jakmile máte upečená kuřecí prsa, vkládejte je do housky s vrstvou nakrájené zeleniny a sýru.

2017-01-09

tomas pavlik

0 Komentář

Mohlo by vám přijít k chuti

Komentář (0)

Cookies & ochrana soukromí

Pokračovat bez přijetí

Abychom Vám zajistili ještě lepší nákupní zážitek, používáme na našem e-shopu sadu analytických a marketingových nástrojů, které nám s tím pomáhají. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využitím cookies a předáním našim partnerům pro personalizaci na reklamních sítích. Pomocí tlačítka "Přizpůsobit" si můžete upravit nastavení cookies dle vlastního uvážení.

Přizpůsobit