Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Rozumím
Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

Asie ve vaší kuchyni

Červené kachní kari

Červené kachní kari

Ingredience

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžíce červené kari pasty
  • 400ml kokosového mléka
  • 400g pečených kachních prsou nakrájených na plátky
  • 2 plátky ananasu na kostky
  • 2 lžíce rybí omáčky

 

Postup práce:

  1. Na oleji orestujeme kari pastu
  2. přidáme kokosové mléko, vaříme 2 minuty
  3. přidáme ananas
  4. ochutíme rybí omáčkou
  5. můžeme osladit a vaříme 2 minuty
  6. vložíme kachní maso

Podáváme s jasmínovou rýží, ozdobíme lístky bazalky.

2019-02-10

tomas pavlik

0 Komentář

Mohlo by vám přijít k chuti

Komentář (0)